Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 76, 6tr

Välplanerad 2:a högst upp!

Högst upp med himlen som närmaste granne! Välkommen till denna optimalt planerade och fräscha tvåa med balkong belägen på ljust läge högst upp i huset. Stilrent fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrum med stora fönsterpartier - här nås den stora balkongen som erbjuder sol både morgon och kväll. Här finns ypperliga förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober. Bostaden erbjuder även ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang samt ett helkaklat badrum med fönster, golvvärme och tvättpelare. Möjlig 3:a! Se alternativ planlösning. Föreningen har stabil ekonomi och medlemmarna kan nyttja övernattningslägenhet, bastu och festlokal. Vid populära Liljeholmskajen erbjuds ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. På kort gångavstånd når man Södermalms citypuls. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 76, 6tr
Slutpris: 3 505 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 993 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 8 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.