Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 76, 6tr

Välplanerad 2:a högst upp!

Högst upp med himlen som närmaste granne! Välkommen till denna optimalt planerade och fräscha tvåa med balkong belägen på ljust läge högst upp i huset. Stilrent fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrum med stora fönsterpartier - här nås den stora balkongen som erbjuder sol både morgon och kväll. Här finns ypperliga förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober. Bostaden erbjuder även ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang samt ett helkaklat badrum med fönster, golvvärme och tvättpelare. Möjlig 3:a! Se alternativ planlösning. Föreningen har stabil ekonomi och medlemmarna kan nyttja övernattningslägenhet, bastu och festlokal. Vid populära Liljeholmskajen erbjuds ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. På kort gångavstånd når man Södermalms citypuls. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 76, 6tr
Slutpris: 3 505 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 993 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 8 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.