Sjöviksvägen 94

Sjöviksvägen 94

Slutpris

5 025 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksvägen 94


Slutpris
5 025 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Boende med livskvalitet

Ett boende med hotellkänsla - efter en solig dag på takterrassen, där man njutit av solen går man ner till vattnet och hoppar i från en av badbryggorna. Sedan går man till sin lägenhet, fräschar till sig, tar hissen ner och går några meter till vattnet och vandrar längs kajkanten. Här sätter man sig och äter på någon av uteserveringarna och tittar ut över Årstaviken. Som vilken Medelhavssemester som helst - i Stockholm!

Lägenheten är stilren, genomtänkt och nybyggd högt upp i huset. Exklusiva materialval med köksbänkskiva i svart granit och vitlaserad askparkett som snyggt matchas av en vit interiör. Kök med rostfria vitvaror ligger i delvis öppen planlösning med vardagsrum och skapar rikligt med social yta och matplats för många. Härifrån nås den stora balkongen med sol morgon och kväll.
Utmärkt förvaring i två klädkammare och stor skjutdörrsgarderob med speglar. Specialmonterat och flexibelt belysningssystem i taket för maximal känsla. Helkaklat badrum med takdusch, golvvärme och spotlights i tak.

Föreningens takterrass erbjuder sjöutsikt och utsikt mot Tantolunden jämte möjligheten till ett underbart solläge, solstolar och bänkar där man kan sitta med familj eller vänner.
Vid populära Liljeholmskajen lever man ett härligt sjöstadsliv bland uteserveringar och badmöjligheter, med kort gångavstånd till innerstadens puls på Söder. Gillar man shopping har man gångavstånd till Liljeholmens galleria som erbjuder alla möjliga butiker och vill man att ta en löprunda finns flera fina alternativ längs Årstavikens och Mälarens kant.
Via gångbron till Sjövikshöjden når man Årstaberg (pendeltåg) på ca 7 min och Södermalm på ca 10 min via Årstabron.

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 246 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-17

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Sjöviksvägen såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.