Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 94

Boende med livskvalitet

Ett boende med hotellkänsla - efter en solig dag på takterrassen, där man njutit av solen går man ner till vattnet och hoppar i från en av badbryggorna. Sedan går man till sin lägenhet, fräschar till sig, tar hissen ner och går några meter till vattnet och vandrar längs kajkanten. Här sätter man sig och äter på någon av uteserveringarna och tittar ut över Årstaviken. Som vilken Medelhavssemester som helst - i Stockholm!

Lägenheten är stilren, genomtänkt och nybyggd högt upp i huset. Exklusiva materialval med köksbänkskiva i svart granit och vitlaserad askparkett som snyggt matchas av en vit interiör. Kök med rostfria vitvaror ligger i delvis öppen planlösning med vardagsrum och skapar rikligt med social yta och matplats för många. Härifrån nås den stora balkongen med sol morgon och kväll.
Utmärkt förvaring i två klädkammare och stor skjutdörrsgarderob med speglar. Specialmonterat och flexibelt belysningssystem i taket för maximal känsla. Helkaklat badrum med takdusch, golvvärme och spotlights i tak.

Föreningens takterrass erbjuder sjöutsikt och utsikt mot Tantolunden jämte möjligheten till ett underbart solläge, solstolar och bänkar där man kan sitta med familj eller vänner.
Vid populära Liljeholmskajen lever man ett härligt sjöstadsliv bland uteserveringar och badmöjligheter, med kort gångavstånd till innerstadens puls på Söder. Gillar man shopping har man gångavstånd till Liljeholmens galleria som erbjuder alla möjliga butiker och vill man att ta en löprunda finns flera fina alternativ längs Årstavikens och Mälarens kant.
Via gångbron till Sjövikshöjden når man Årstaberg (pendeltåg) på ca 7 min och Södermalm på ca 10 min via Årstabron.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 94
Slutpris: 5 025 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 4 246 kr/mån
Driftkostnad: 520 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen