Sjöviksvägen 88 / Liljeholmskajen / Stockholm

Trea högst upp med sjöutsikt

Slutpris
4 580 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 133 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksvägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset finner ni denna optimalt planerade trea med balkong och utsikt över Årstaviken mot Tantolunden och Söders takåsar. Kök och vardagsrum skapar en öppen och social yta med gott om plats för umgänge. Två bra sovrum lugnt belägna mot baksidan av huset. Helkaklat rymligt badrum med fönster och tvättavdelning med läckert Marockanskt inspirerat klinker i vitt och grått på golv och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Goda förvaringsmöjligheter i både skjutdörrsgarderob och klädkammare. Föreningen har en trevlig gemensam takterrass- här kan man även via en övergång smidigt ta sig till Årstabron och Årstaberg. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.