Skonertvägen 9A / Gröndal / Stockholm

Välplanerat i mysiga Gröndal

Slutpris
2 420 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 388 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skonertvägen såldes av oss 2017-07-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skonertvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möts av 37 väldisponerade kvadrat i denna mycket luftiga 1,5:a med ljussläpp från väster belägen mot lummig och lugn återvändsgata. Här finner ni ett lättmöblerat vardagsrum med ordentlig sovalkov. Riklig förvaring finns i hallens inbyggda garderober. Köket andas retrokänsla och erbjuder gott om plats för middagar med matplats för hela 5 personer vid fönstret. Helkaklat badrum med dusch. Grillmöjlighet finns på föreningens mysiga uteplats. I gemytliga Gröndal har man direkt närhet till service, grönområden, vackra promenadstråk och badplatser - samtidigt som man lätt når centrala stan med kollektivtrafik, cykel eller till fots.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration