Stadshagsplan 10

Stadshagsplan 10

Slutpris

3 600 000 kr


Kungsholmen / Stadshagen— Stockholm

Stadshagsplan 10


Slutpris
3 600 000 kr

Kungsholmen / Stadshagen— Stockholm

Milsvid utsikt - Hörnläge - Yteffektiv planlösning - Nyrenoverat badrum

Mini 2:a med en makalös utsikt på Kungsholmens högsta punkt finns denna mysiga yteffektiva hörnlägenhet med balkong i västläge. Huset är högt beläget i sutteräng så våningsplan 1 är högt och fritt. Lägenheten har öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket i vinkel har goda arbetsytor med stilrena grå underskåp och de charmiga originalskåpen är bevarade. Här finns integrerade vitvaror och diskmaskin. Plats för matbord framför fönster. Vardagsrummet har utgång till balkongen i västläge där eftermiddag- och kvällssolen kan avnjutas. Sovrummet rymmer dubbelsäng på 160 cm och får ljusinsläpp via fönster mot vardagsrummet. Myycket goda förvaringsmöjligheter med en garderobsvägg i den inre hallen. Nyrenoverat och fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

Lägenheten är stilrent inredd med ljus färgskala. Många bevarade detaljer från byggnadsåret, såsom stora fönster med djupa fönsternischer, originalskåp, fiskbensparkett på golv och högt i tak.

På Stadshagsplan 10 bor du i lugnt läge med utsikt över hela stan. Föreningen är välskött och äger marken. I föreningen finns takterrass och tvättstuga. Kort promenad ner till vattnet och promenadstråken som tar dig runt Kungsholmen. Tunnelbanan nås med en kort promenad och buss 56 stannar utanför porten.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 507 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Stadshagsplan såldes av oss 2022-10-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stadshagsplan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.