Stagneliusvägen 42, 1/2tr

Stagneliusvägen 42, 1/2tr

Slutpris

3 150 000 kr


Kungsholmen/ Fredhäll— Stockholm

Stagneliusvägen 42, 1/2tr


Slutpris
3 150 000 kr

Kungsholmen/ Fredhäll— Stockholm

Välplanerad och fräsch 2:a i toppläge i Fredhäll!

Välplanerad och fräsch 2:a i toppläge i Fredhäll! Bostaden har perfekta egenskaper som fiskbensparkett, stora fönster samt renoverat kök och badrum. Vardagsrummet är ljust och har fönster i två väderstreck. Här får man plats med större soffgrupp och annat möblemang. Det stilrena köket har utmärkt både förvaring och arbetsyta. Dessutom finns all den maskinella utrustning man vill ha. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och i garderoberna som har praktiskt skjutdörr finns gott om förvaring för den klädroade. Ytterligare förvaring finns i klädkammare i hallen och källarförrådet. Helkaklat badrum som känns härligt lyxigt med vackra tillbehör. Här är en bostad att längta hem till!

Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter!

Välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 445 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.