Starrängsringen 20 / Östermalm/Gärdet / Stockholm

Ljus och välplanerad mini-4:a i toppskick med stor balkong i soligt sydvästläge!

Slutpris
6 275 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
2 627 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Starrängsringen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Starrängsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm/Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 3,5:a i mycket bra skick. Renoverad 2014 med exklusiva materialval. Disponeras som mini-4:a med 3 möjliga sovrum. Stor balkong i soligt sydvästläge, sol på balkongen från ca kl 13.00-20.00. Balkongen har fritt läge och trevlig utsikt mot idyllisk park. Stora fönster i två väderstreck, alla fönster mot grönskande omgivningar. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och matsalsdel i anslutning. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och smakfulla materialval. Ypperlig förvaring med mycket garderober och förvaringssektioner. Elegant fastighet med hiss, omgiven av en grönskande, idyllisk park.

Lugnt toppläge mellan Gärdet och Östermalm med närhet till det mesta. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration