Stickelbärsvägen 10, 2tr / Östermalm - Roslagstull / Stockholm

Ljus och välplanerad 2:a i Roslagstull!

Slutpris
3 610 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 472 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stickelbärsvägen såldes av oss 2017-04-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stickelbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm - Roslagstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 2:a i lugna kvarter vid Roslagstull! Lägenheten har fina ytskikt och bjuder på stora och sociala ytor i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Köket i sig är smakfullt och modernt med vita fronter och integrerade vitvaror. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Bo med absolut närhet till kommunikationer, röd tunnelbanelinje utanför dörren, bussar, roslagsbanan och citybanan. Härliga rekreationsområden som Hagaparken samt citypuls på 10 minuters promenadavstånd. Härifrån tar tar du dig med lätthet till Stockholms Universitet, Handelshögskolan, KTH och Karolinska institutet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration