Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sturehillsvägen 46, 2 tr

Stor balkong med fritt läge och utsikt!

Väldisponerad 2:a med sociala ytor och stor balkong där eftermiddags- och kvällssolen kan njutas med fin utsikt över Södermalms och Gröndals takåsar. Fräscht fullt utrustat kök i stilrena färger med matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat och ligger i helt öppen planlösning med köket och skapar en härlig social känsla. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och annat möblemang, här finns även flera garderober. Badrummet är helkaklat med badkar och tvättmaskin. På Sjövikshöjden bor man högt med blick mot city och närhet till Liljeholmskajens härliga sjöstadsliv med badbryggor och restauranger, samtidigt som man har promenadavstånd till Södermalm över Årstabron. Nära både pendeltåg och buss, med tvärbana och tunnelbana i anslutning. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Sturehillsvägen 46, 2 tr
Slutpris: 3 505 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 3 508 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sturehillsvägen