Sturehillsvägen 10

Sturehillsvägen 10

Slutpris

5 600 000 kr


Sjövikshöjden-Liljeholmskajen— Stockholm

Sturehillsvägen 10


Slutpris
5 600 000 kr

Sjövikshöjden-Liljeholmskajen— Stockholm

Bo nytt, modernt i stilren hörn 4:a med rätt läge på Sjövikshöjden. Här finns fin välfungerande familjelägenhet med genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck. Välplanerade 103 kvm med 3 sovrum, två badrum och två balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta som gjort för middagar med många gäster. Fastigheten är byggd 2016-2017. På kort gångavstånd finns Mälarens vatten med badbryggor och kommunikationerna är toppen med bussar, tvärbana och pendeltåg. Vid Liljeholmstorget ligger en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!


Boarea
103 kvm
Avgift
5 591 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-07-29

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Sturehillsvägen såldes av oss 2018-07-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sturehillsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.