Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm/Vasastan / Surbrunnsgatan 3

Charmig sekelskifteslägenhet högt upp i huset!

Välkommen till denna charmiga sekelskifteslägenhet med bevarade originaldetaljer som trätiljor på golv, vackra spegeldörrar, djupa fönsternischer samt cirka 3 meter i tak! Lägenheten ligger högt upp i huset vilket ger fint ljusinsläpp. Välkomnande entré med skjutdörrsgarderob samt plats för avhägning av ytterkläder. Sovrum alternativt kontor med loftsäng samt praktisk tvättpelare och gott om förvaring i garderober. Rymligt och socialt kök i lantlig stil med köksö. Från köket når du det generösa vardagsrummet som i dagsläget är avdelat med en mysig sovsalong. Sovsalongen delas av mot vardagsrummet med vackra spröjsade fönster. Här finns plats för skrivbord eller annat möblemang.
Här bor ni centralt med närhet till både restauranger, caféer, shopping och nöjen. Surbrunnsgatan är en lugn och tyst gata, belägen i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med populära Café Sirap, restaurang Svartengrens och Gnarly Burger i samma kvarter. Kommunikationerna är goda med flertalet busslinjer och promenadavstånd till både tunnelbanans gröna linje vid Odenplan och röda linje vid Tekniska högskolan. Rogivande och natursköna grönområden finns i närheten, bl a Vanadislunden, Hagaparken och Norra Djurgården.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm/Vasastan
Surbrunnsgatan 3
Utgångspris: 5 495 000 kr
Boarea: 71 kvm
Avgift: 3 536 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 2,5 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Surbrunnsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!