Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan / Odenplan / Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr

Exklusiv vind med terrass i Vasastan!

Varmt välkommen till denna mycket exklusiva vindslägenhet där inga detaljer är lämnade åt slumpen! Lägenheten har ett fantastiskt ljus och härlig rymd med 4,7 m upp till nock samt takfönster och med en solig takterrass kan du njuta av utsikten över Vasastans takåsar! Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i inbyggd garderob. Entrén leder er sedan vidare mot kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket andas tidstypisk stil med bänkskivor i cararramarmor samt vitvaror från Miele och Siemens. Vidare finner du sovrummet med bevarade originaldetaljer såsom vackra träbalkar och välvt tak samt walk in closet. Loftet är fullt möblerbart med ståhöjd vilket ger dig en fantastiskt extra yta att inreda med vad du önskar. Lyxigt badrum med tvätt- och torkmaskin. Golvet pryds av ett genomgående plankgolv i vitpigmenterad ek.

Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Detta kommer att visa sig ytterligare när de år 2017 öppnar den nya pendeltågsstationen. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan / Odenplan
Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr
Slutpris: 5 495 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 263 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Surbrunnsgatan