Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr

Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr

Slutpris

5 495 000 kr


Vasastan / Odenplan— Stockholm

Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr


Slutpris
5 495 000 kr

Vasastan / Odenplan— Stockholm

Exklusiv vind med terrass i Vasastan!

Varmt välkommen till denna mycket exklusiva vindslägenhet där inga detaljer är lämnade åt slumpen! Lägenheten har ett fantastiskt ljus och härlig rymd med 4,7 m upp till nock samt takfönster och med en solig takterrass kan du njuta av utsikten över Vasastans takåsar! Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i inbyggd garderob. Entrén leder er sedan vidare mot kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket andas tidstypisk stil med bänkskivor i cararramarmor samt vitvaror från Miele och Siemens. Vidare finner du sovrummet med bevarade originaldetaljer såsom vackra träbalkar och välvt tak samt walk in closet. Loftet är fullt möblerbart med ståhöjd vilket ger dig en fantastiskt extra yta att inreda med vad du önskar. Lyxigt badrum med tvätt- och torkmaskin. Golvet pryds av ett genomgående plankgolv i vitpigmenterad ek.

Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Detta kommer att visa sig ytterligare när de år 2017 öppnar den nya pendeltågsstationen. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.