Surbrunnsgatan 43 A, 5 tr / Vasastan / Odenplan / Stockholm

Exklusiv vind med terrass i Vasastan!

Slutpris
5 495 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Surbrunnsgatan såldes av oss 2017-07-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Surbrunnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna mycket exklusiva vindslägenhet där inga detaljer är lämnade åt slumpen! Lägenheten har ett fantastiskt ljus och härlig rymd med 4,7 m upp till nock samt takfönster och med en solig takterrass kan du njuta av utsikten över Vasastans takåsar! Lägenheten disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i inbyggd garderob. Entrén leder er sedan vidare mot kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket andas tidstypisk stil med bänkskivor i cararramarmor samt vitvaror från Miele och Siemens. Vidare finner du sovrummet med bevarade originaldetaljer såsom vackra träbalkar och välvt tak samt walk in closet. Loftet är fullt möblerbart med ståhöjd vilket ger dig en fantastiskt extra yta att inreda med vad du önskar. Lyxigt badrum med tvätt- och torkmaskin. Golvet pryds av ett genomgående plankgolv i vitpigmenterad ek.

Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Detta kommer att visa sig ytterligare när de år 2017 öppnar den nya pendeltågsstationen. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration