Svarvargatan 8, 1,5tr

Svarvargatan 8, 1,5tr

Slutpris

4 525 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Svarvargatan 8, 1,5tr


Slutpris
4 525 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad 2:a med ljuvlig terrass om 22 kvm, i toppläge på Kungsholmen!

Välplanerad 2:a med ljuvlig terrass om 22 kvm med viss sjöutsikt som vetter åt skönt västerläge med sol mellan klockan 13 och 20 över Karlbergskanalen, i toppläge på Kungsholmen! Bostaden har vackra detaljer som fiskbensparkett och spegel- och glasindelade dörrar samt exklusiva inbyggda högtalare och spotlights i taket, i samtliga rum. Vardagsrummet är rymligt och har stort fönsterparti och halvglasade terrassdörrar som ger rummet en fin ljussättning. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Föredrar man att äta ute varma dagar är terrassen den givna platsen. Med matbord, plats för grill och sköna loungemöbler är det garanterat här man kopplar av med familj och vänner. I det stilrena köket, som har förvaring bakom vita fronter, finns gott om utrymme för den matlagningsroade. All maskinell utrustning man behöver finns och vid den väggfasta bänken har man en praktisk plats för snabba vardagsfrukostar. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och via hallen kommer man in i det kaklade badrummet som har dusch. Här finns gott om förvaring i I inbyggda garderober i sovrum och hall samt hela två tillhörande vindsförråd.

Fastigheten är belägen nära den vackra Karlbergskanalen med härliga promenad- och joggingstråk. Här bor man mycket centralt med Fridhemsplans citypuls bara någon minut bort. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker. Ta en bit mat på Matkonsulatet eller AG och varför inte avsluta med en glass på FRYST. Nyetablerade området Hornsbergs Strand med bra badbryggor och restauranger finns en kort promenad bort. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till trendiga Rörstrandsgatan med sitt sitt trevliga utbud av restauranger och butiker.

Välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 990 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.