Sven Rinmans Gata 3, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ytterst välplanerad tvåa med sjöutsikt och toppläge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 907 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Rinmans Gata såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sven Rinmans Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad tvåa i mycket bra skick. Högt upp med sjöutsikt mot Riddarfjärden snett ner mot Norr Mälarstrand. Stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. 30-talscharm med vackra trägolv, högt i tak, takrosetter och speglade dörrar. Trevliga sällskapsytor och bra förvaring med klädkammare. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och smakfullt renoverat badrum från 2017. Stilfull fastighet anno 1931 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands promenadstråk och Riddarfjärdens vatten nedanför porten. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på grönska och badmöjlighet. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration