Sven Rinmans Gata 3, 1/2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Möjlig 2:a med vackra bevarade detaljer vid Norr Mälarstrand! Högt insynsskyddat läge.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 096 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 tr (Hiss finns)
Såld
2019-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Rinmans Gata såldes av oss 2019-05-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sven Rinmans Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!!! Välkommen in till en välplanerad och trivsam 1:a (möjlig 2:a) med ett högt insynsskyddat läge! Bostaden har vackra detaljer som speglade dörrar och fiskbensparkett. Det ljusa vardagsrummet har plats för soffgrupp och praktiskt sängskåp. Det generösa fönsterpartiet bjuder på en trevlig utsikt mot Riddarfjärden. Snyggt och fullt utrustat kök med matplats vid allrummet. Vidare finns ett helkaklat fräscht badrum. Infällda spotlights i taket och fiskbensparkett genom hela bostaden. Bra förvaring i klädkammare. Stilfull fastighet anno 1931 med vackert trapphus och hiss.

Här bor du med ett toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands promenadstråk och Riddarfjärdens vatten nedanför porten samt ett rikt utbud av cafeér och restauranger runt knuten. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration