Sven Rinmans gata 4, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus mini-3:a med balkong, öppen spis och sjöutsikt mot Riddarfjärden!

Slutpris
6 520 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 146 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Rinmans Gata såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sven Rinmans Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och välplanerad mini-3:a med absolut toppläge på nedre Kungsholmen. Näst högst upp med magnifik sjöutsikt mot Riddarfjärden. Härlig balkong i soligt öst/sydöstläge. Genomgående med stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. 30-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra parkettgolv. Fungerande öppen spis skapar charm och känsla. Möjlig 3:a med två sovrum. Stilfull fastighet anno 1930 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Högst eftertraktad adress invid Norr Mälarstrand. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.