Sysslomansgatan 22, 5 tr

Sysslomansgatan 22, 5 tr

Slutpris

3 555 000 kr


Fridhemsplan/ Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Sysslomansgatan 22, 5 tr


Slutpris
3 555 000 kr

Fridhemsplan/ Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Välplanerad - Balkong i fritt läge - Mini-tvåa

Välkommen till en perfekt planerad funkislägenhet med balkong i högt och fritt läge mot lugn park intill Rålambshovsparken. Lägenhetens fria och insynsskyddade läge med stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Från den väl tilltagna balkongen har man utsikt mot park. Hela lägenheten har ljus färgsättning och vardagsrummet samt sovrum har ett vackert golv av fiskbensmönstrad parkett. Separat sovrum med skjutdörr i originalutförande. Här finns även ett fräscht kök med bevarat serveringsskåp i funkisstil. Helt nyrenoverat badrum från föreningens stambyte med klinkers på golv och kaklade väggar. Här finns dusch, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin. Hall med platsbyggda garderober och hatthylla.

Här bor du i en välskött förening där stambytet skett och man äger marken.

Bostadsrättsföreningen ligger mitt i stadens puls intill Fridhemsplan. Här har man nära till restauranger, butiker, buss (1:an, 3:an, 4:an, flygbussen m.m.), grön- & blå tunnelbanelinje samt kort promenadavstånd till såväl City som Hornstull och St Eriksplan. I området finns även flera grönområden så som Karlbergskanalen, Kronobergssparken och Rålambshovsparken samt ljuvliga Norr Mälarstrand.

Välkommen på visning!


Boarea
33 kvm
Avgift
2 030 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sysslomansgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.