Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Tengdahlsgatan 44, 1 tr

Underbar 2:a med stor balkong och vy mot vattnet

Välkommen till denna fina 2:a med ett lugnt, fridfullt läge nära kajen och vattnet. Här kan man ta härliga promenader direkt ut från föreningens tomt, längs kajen och vattnet för att uppleva båtlivet och folklivet. Lägenheten är perfekt planerad med väl tilltagna rum och placerad genomgående i huset mellan återvändsgata och lummig, öppen innergård. Fastigheten är ett av fronthusen på kajen och byggdes 1997 av JM AB. Lägenheten ligger 1 tr upp och är mycket välvårdad med ljusmålade väggar och härliga fönsterpartier. Kök och badrum med dess maskinella utrustning är i original från 1997.

Välkomnande stor hall. Helkaklat badrum med dusch och klinkers på golv, äldre tvättmaskin. Stort sovrum med infällda garderober längs ena väggen och 2 fönster mot lugn återvändsgata med rogivande utsikt mot vattnet.

Vardagsrum med ekparkett och stort fönsterparti mot balkongen och gården. Ljust kök med rymlig matplats för 6 personer och gott om förvaring, äldre maskinell utrustning kyl/frys, ugn, elspis, fläktkåpa. Utgång till balkong i syd/västläge med plats för utemöbler och där man kan sitta och ta en kopp kaffe med vy ner mot vattnet, båtliv och Hammarby Sjöstad.

Nära till kommunikationer runt hörnet med buss 57, 66 och 2 samt regelbunden båtlinje över till Hammarby Sjöstad, där du kan ansluta till tvärbanan.

Föreningen består av 131 bostadsrättslägenheter och har från 1 januari 2017 sänkt månadsavgifterna med 10 %.

Mer info om föreningen: www.brfsjostaden.se

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Tengdahlsgatan 44, 1 tr
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea: 63 kvm
Avgift: 4 078 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Tengdahlsgatan