Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Tengdahlsgatan 44, 1 tr

Underbar 2:a med stor balkong och vy mot vattnet

Välkommen till denna fina 2:a med ett lugnt, fridfullt läge nära kajen och vattnet. Här kan man ta härliga promenader direkt ut från föreningens tomt, längs kajen och vattnet för att uppleva båtlivet och folklivet. Lägenheten är perfekt planerad med väl tilltagna rum och placerad genomgående i huset mellan återvändsgata och lummig, öppen innergård. Fastigheten är ett av fronthusen på kajen och byggdes 1997 av JM AB. Lägenheten ligger 1 tr upp och är mycket välvårdad med ljusmålade väggar och härliga fönsterpartier. Kök och badrum med dess maskinella utrustning är i original från 1997.

Välkomnande stor hall. Helkaklat badrum med dusch och klinkers på golv, äldre tvättmaskin. Stort sovrum med infällda garderober längs ena väggen och 2 fönster mot lugn återvändsgata med rogivande utsikt mot vattnet.

Vardagsrum med ekparkett och stort fönsterparti mot balkongen och gården. Ljust kök med rymlig matplats för 6 personer och gott om förvaring, äldre maskinell utrustning kyl/frys, ugn, elspis, fläktkåpa. Utgång till balkong i syd/västläge med plats för utemöbler och där man kan sitta och ta en kopp kaffe med vy ner mot vattnet, båtliv och Hammarby Sjöstad.

Nära till kommunikationer runt hörnet med buss 57, 66 och 2 samt regelbunden båtlinje över till Hammarby Sjöstad, där du kan ansluta till tvärbanan.

Föreningen består av 131 bostadsrättslägenheter och har från 1 januari 2017 sänkt månadsavgifterna med 10 %.

Mer info om föreningen: www.brfsjostaden.se

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Tengdahlsgatan 44, 1 tr
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea: 63 kvm
Avgift: 4 078 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Tengdahlsgatan