Tengdahlsgatan 44, 1 tr / Södermalm / Stockholm

Underbar 2:a med stor balkong och vy mot vattnet

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 078 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tengdahlsgatan såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tengdahlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 2:a med ett lugnt, fridfullt läge nära kajen och vattnet. Här kan man ta härliga promenader direkt ut från föreningens tomt, längs kajen och vattnet för att uppleva båtlivet och folklivet. Lägenheten är perfekt planerad med väl tilltagna rum och placerad genomgående i huset mellan återvändsgata och lummig, öppen innergård. Fastigheten är ett av fronthusen på kajen och byggdes 1997 av JM AB. Lägenheten ligger 1 tr upp och är mycket välvårdad med ljusmålade väggar och härliga fönsterpartier. Kök och badrum med dess maskinella utrustning är i original från 1997.

Välkomnande stor hall. Helkaklat badrum med dusch och klinkers på golv, äldre tvättmaskin. Stort sovrum med infällda garderober längs ena väggen och 2 fönster mot lugn återvändsgata med rogivande utsikt mot vattnet.

Vardagsrum med ekparkett och stort fönsterparti mot balkongen och gården. Ljust kök med rymlig matplats för 6 personer och gott om förvaring, äldre maskinell utrustning kyl/frys, ugn, elspis, fläktkåpa. Utgång till balkong i syd/västläge med plats för utemöbler och där man kan sitta och ta en kopp kaffe med vy ner mot vattnet, båtliv och Hammarby Sjöstad.

Nära till kommunikationer runt hörnet med buss 57, 66 och 2 samt regelbunden båtlinje över till Hammarby Sjöstad, där du kan ansluta till tvärbanan.

Föreningen består av 131 bostadsrättslägenheter och har från 1 januari 2017 sänkt månadsavgifterna med 10 %.

Mer info om föreningen: www.brfsjostaden.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration