Tideliusgränd 11

Tideliusgränd 11

Slutpris

7 275 000 kr


Stockholm

Tideliusgränd 11


Slutpris
7 275 000 kr

Stockholm

Ljus nyproducerad 3:a med två stora balkonger mot grönska! Garage i huset!

Välplanerad och ljus trea med två stora balkonger åt väst och öst i ett högt läge i suterräng. Upplevs som våning 3 mot parken och våning 2 mot innergård. Både förmiddag- och eftermiddagssol. Vackert hus med sutteräng vilket ger 2 extra våningar upp från innergården. Mycket god energiklass vilket ger Grönt bolån!

Här välkomnas ni till en toppfräsch lägenhet med högt i tak och genomgående ljusa ytskikt och moderna materialval. Genomgående planlösning som ger ett fint intryck tillsammans med en unikt extra stor balkong mot grönskande Rosenlundsparken med fri utsikt över grönområdet. Genomgående vitlaserade 3-stavs parkett och vitmålade väggar.

Väldisponerade rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillhörande matplats. Stora fönsterpartier med fri utsikt mot grönska med anslutning till den extra stora balkongen som är helt unik för huset med plats för grill, flera sittgrupper och växter. Modernt Marbrodalkök i vitt med integrerad kyl/frys och all tänkbar av utrustning med mycket förvaring och gott om arbetsytor. Två sovrum där den större rymmer plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober och med walk-in-closeth och den andra en mindre säng och förvaring samt skrivbord. Rymlig hall med mycket förvaring i garderobslösning och ett stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, takdusch-set och spotlights i tak Lägenheten har ett fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Hiss hela vägen upp och säkerhetsdörr in till bostaden. Stilrent och funktionellt boende i ett hus i souterräng vilket gör att lägenheten ligger i ett högre och lugnt läge. Centralt läge med mycket nära promenadavstånd till nära natur, matbutiker, restauranger, skolor och kommunikationer.

Föreningen har bundna lån om närmare 60 miljoner till en låg ränta fram till 2027 och 2029. Enligt årsredovisning 2020; Om fem år beräknas skulden till kreditinstitut uppgå till 83 100 000 (85 700 000), vilket motsvarar ca 12 606kr/kvm/bostadsyta.
Ett tryggt boende för framtiden!

Äkta förening som äger marken.
Energiklass Grön- vilket ger Bolån Grönt med rabatter.
90 bostadsrätter
Garage under huset med 42 platser (2000kr st). Laddstolpar finns.
Gemensamma utrymmen:
Cykelrum
Barnvagnsrum
Rullstolsrum
Miljörum/återvinning
Innergård.

Ekonomi lån, svar från Styrelsen.(2022-11-14)
De rörliga lånen ligger tills vidare rörligt med Stibors 7 dagar som bas. Detta gäller till slutet sep 2023. Naturligtvis svårt att veta vad räntan tar vägen framöver men vi budgeterat med 3% på denna del av lånen.
Kön till garaget består av 4-5 medlemmar, men senaste gångerna har alla tackat nej. Vi hade faktiskt ledig plats ett tag. Borde gå rätt ok fort, men omöjligt att veta.
Alla platser har el. Vanliga kostar 2200 och familjeplats(2 bilar) kostar 2600 per månad. El kommer i tillägg med 75 kr fast + rörlig del.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 195 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tideliusgränd såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tideliusgränd.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.