Tomtebogatan 20, 5tr

Tomtebogatan 20, 5tr

Slutpris

10 600 000 kr


Vasastan Birkastan— Stockholm

Tomtebogatan 20, 5tr


Slutpris
10 600 000 kr

Vasastan Birkastan— Stockholm

Med hiss högst upp i sekelskiftesfastighet anno 1910 hittar ni denna smakfulla våning på fem rum och kök. Våningen är helt nyligen totalrenoverad i en klassiskt modern stil med respekt för de ursprungliga kvaliteterna samtidigt som man lyckats hitta en modern och familjeanpassad planlösning.

Det härliga ljuset från stora fönsterpartier i djupa spegelförsedda nischer tillsammans med de sobert färgsatta väggarna och takhöjden på tre meter gör denna lägenhet till något utöver det vanliga. Väldisponerad planlösning med både balkong och de gamla charmiga sekelskiftesdetaljerna bevarade som serveringsskåp, höga golvsocklar, spegeldörrar och överfönster. Genomgående stavparkett av massiv ek.

Högklassigt kök med arbetsbänk i Carraramarmor och vitvaror från bland annat Miele. Här finns matplats för den stora familjen i burspråk. Vardagsrum med sällskapliga ytor, fyra sovrum i varierande storlekar och ett lyxigt badrum med badkar samt gästtoalet.

Lägenheten disponeras idag som en fyra med en separat uthyrningsdel men kan med enkelhet omdisponeras till en femma för den som önskar.

Fakta om uthyrningen:
Uthyrningen av den separata lägenheten kan finansiera lån på över 5 500 000:- med dagens ränteläge.
Uthyrningslägenhet: 1:a - 23 kvm, intäkter 10 000 :- /månad.
Nuvarande hyresgäst är uppsagd.

Ett modernt boende som andas gammal charm med utmärkta kommunikationer runt knuten. Förening med mycket god ekonomi. Detta är ett hem att trivas i.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.


Referensnummer
146 464
Boarea
125 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.