Tomtebogatan 20, 5tr / Vasastan Birkastan / Stockholm

Slutpris
10 600 000 kr
Referensnummer
146 464
Boarea
125 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tomtebogatan 20, 5tr såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med hiss högst upp i sekelskiftesfastighet anno 1910 hittar ni denna smakfulla våning på fem rum och kök. Våningen är helt nyligen totalrenoverad i en klassiskt modern stil med respekt för de ursprungliga kvaliteterna samtidigt som man lyckats hitta en modern och familjeanpassad planlösning.

Det härliga ljuset från stora fönsterpartier i djupa spegelförsedda nischer tillsammans med de sobert färgsatta väggarna och takhöjden på tre meter gör denna lägenhet till något utöver det vanliga. Väldisponerad planlösning med både balkong och de gamla charmiga sekelskiftesdetaljerna bevarade som serveringsskåp, höga golvsocklar, spegeldörrar och överfönster. Genomgående stavparkett av massiv ek.

Högklassigt kök med arbetsbänk i Carraramarmor och vitvaror från bland annat Miele. Här finns matplats för den stora familjen i burspråk. Vardagsrum med sällskapliga ytor, fyra sovrum i varierande storlekar och ett lyxigt badrum med badkar samt gästtoalet.

Lägenheten disponeras idag som en fyra med en separat uthyrningsdel men kan med enkelhet omdisponeras till en femma för den som önskar.

Fakta om uthyrningen:
Uthyrningen av den separata lägenheten kan finansiera lån på över 5 500 000:- med dagens ränteläge.
Uthyrningslägenhet: 1:a - 23 kvm, intäkter 10 000 :- /månad.
Nuvarande hyresgäst är uppsagd.

Ett modernt boende som andas gammal charm med utmärkta kommunikationer runt knuten. Förening med mycket god ekonomi. Detta är ett hem att trivas i.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.