Tomtebogatan 46, 2 tr / Vasastan/Birkastan / Stockholm

Harmonisk sekelskiftestvåa i toppskick med fungerande kakelugn i mysiga Birkastan!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2020-01-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att förvärva denna socialt planerad sekelskiftespärla alldeles intill Rörstrandsgatan i en mycket låg belånad förening! Köket och vardagsrummet belägna i samma rum skapar en perfekt öppen planlösning för umgänge. I köket, som är i toppskick, finns det allt som behövs för god matlagning. Stora ytor, bra förvaring och en layout som möjliggör för flera kockar. I det bakomliggande vardagsrummet finns den trevliga och fungerande kakelugnen, perfekt för en kallare höst eller vinterdag. Vardagsrummet är tack vare de stora fönstren i söderläge, ljust och går att inreda mångsidigt. Genom den mycket trevliga och rymliga hallen tas du till det lite avskilda sovrummet med bra förvaringsmöjligheter och stort fönsterpari för bra ljusinsläpp. Den fräscha toaletten och duschen är frånskilt belägna för att maximera användningen av ytan. Genomgående för lägenheten är det fina och ljusa trägolvet samt nymålade väggar som sätter stämningen i denna mysiga sekelskifts bostad. Bostaden pryds av välbevarade originaldetaljer och attraktiva attribut såsom spegeldörrar, höga fönster med djupa nischer, generös takhöjd om hela 3 m som skapar bra rymd och takrosett i vardagsrummet. Tillsammans skapar det ett fantastiskt och rofyllt hem att bo i!

Tomtebogatans Stockholmsgula fasader har synts på film och i tv mer än en gång. Mer typiskt Stockholm kan det inte bli. Toppläge i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. S:t Eriksplan och lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.