Tomtebogatan 46B

Tomtebogatan 46B

Slutpris

4 015 000 kr


Birkastan— Stockholm

Tomtebogatan 46B


Slutpris
4 015 000 kr

Birkastan— Stockholm

Unik 2:a med townhousekänsla - i hjärtat av Birkastan!

Sällan har beskrivningen "unik" varit mer passande - här bor du med townhousekänsla och egen ingång på bästa adress i underbara Birkastan! Denna ljusa och socialt planerade 2:a om 47 kvm har bl.a. slipat betonggolv med vattenburen golvvärme under, framtagen tegelvägg och tvättrum - för att nämna några features. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matbord för stora middagssällskap. Tilltaget och tidlöst renoverat badrum. Spatiöst och separat sovrum (skjutdörr) med plats för större säng och smarta förvaringslösningar - bl.a. en inbyggd garderob som sväljer en hel del förvaring. Dessutom har ni egen utgång till den mysiga innergården där det bland annat finns soffgrupp och grillmöjligheter.

Man kan säga att ni får det bästa av två världar - modernt och nytt i ett stilfullt sekelskifteshus anno 1908. Denna del av Tomtebogatan är en återvändsgata vilket gör att flödet av människor är begränsat till de boende på gatan. Omnämnd i ett långt reportage i Sköna hem - se bildspel för inspo.

Välskött och ekonomiskt stark Brf med låg skuldsättning om ca. 1250 kr/ kvm. Föreningen är äkta och äger sin mark.

Eftertraktat och lugnt läge i Birkastan som är ett av Stockholms absolut mysigaste områden. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett stort utbud av omtalade restauranger, designbutiker och populära fik. Några egna favoriter i området är Mellqvist, Mariannes fisk, Lillebrors bageri samt Tehran grill. Ett stenkast från Karlbergs slott med motionsslinga och vackra promenadstråk längs kanalen. Ca. 5-10 min till Vasaparken och ca. 20 min till vackra Hagaparken. T-bana St Eriksplan inom 5 min från lägenheten. Dessutom flertalet bussar och flygbussar från Torsgatan.


Boarea
47 kvm
Avgift
2 465 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
EP
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.