Torbjörn Klockares Gata 21

Torbjörn Klockares Gata 21

Slutpris

4 550 000 kr


Vasastan - Röda Bergen— Stockholm

Torbjörn Klockares Gata 21


Slutpris
4 550 000 kr

Vasastan - Röda Bergen— Stockholm

Välplanerad hörnlägenhet med bevarade originaldetaljer!

Varmt välkomna till en fin hörnlägenhet med bevarad charm och stort ljusinsläpp. Högt i tak, genomgående ljusa ytskick och vackra trägolv. Välplanerad med en praktisk inre hall, två klädkammare och ett härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Kök med bevarat serveringsskåp som skapar extra mycket förvaring och känsla. Mysigt sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng och garderober. Genomgående stora rum som ger många alternativ till möblering.

Här bor du i en trevlig och stabil HSB-förening, centralt i lugna och trevliga kvarter mitt i Vasastan och intill Röda bergen. Området har en unik charm och ett fantastiskt utbud av caféer och butiker. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till både Sankt Eriksplan och Odenplans tunnelbana samt pendeltåg. Runt hörnet finner ni även moderna Torsplan med all tänkbar service!

Välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 556 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-11-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.