Sök Meny
Såld

Stockholm - Birkastan / Vasastan / Torsgatan 51

Fin sekelskiftesetta på eftertraktad adress!

Med eftertraktat läge i Vastastan/Birkastan ligger denna ytterst välplanerade och ljusa sekelskiftesetta om 37 kvm!

Bostaden präglas av tidstypiska detaljer såsom väl tilltagen takhöjd (ca. 3,5 m), stuckaturer samt vackra fönster- och dörrpartier. Utsikt mot vacker innergård samt begränsad insyn från gården. Denna bostad har genomgående vitmålade väggar samt mörk parkett, vilket ger en ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en härlig social atmosfär där många kan umgås. Kök och dusch/ WC är både stambytt och relativt nyrenoverat i en tidlös stil. Separat dusch och WC. Praktiskt sovloft med utrymme för sovplats för 2 personer. Dessutom erbjuds gott om förvaring via förråd/ garderober.

Här bor du i en förening med god ekonomi med låg avgift, bastu och gemensamhetslokal. En kort promenad bort finns butiker, caféer och restauranger på bland annat populära Rörstrandsgatan samt motionsspår via exempelvis Karlbergsslott. Tunnelbanans gröna linje finner du utanför porten och flertalet innerstadsbussar finns ett stenkast bort.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Birkastan / Vasastan
Torsgatan 51
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 37 kvm
Avgift: 1 256 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 0,5 (mot gården)
Såld: 2017-01-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Torsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.