Torsgatan 51 / Birkastan / Vasastan / Stockholm

Fin sekelskiftesetta på eftertraktad adress!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 256 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2017-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2017-01-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Birkastan / Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med eftertraktat läge i Vastastan/Birkastan ligger denna ytterst välplanerade och ljusa sekelskiftesetta om 37 kvm!

Bostaden präglas av tidstypiska detaljer såsom väl tilltagen takhöjd (ca. 3,5 m), stuckaturer samt vackra fönster- och dörrpartier. Utsikt mot vacker innergård samt begränsad insyn från gården. Denna bostad har genomgående vitmålade väggar samt mörk parkett, vilket ger en ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en härlig social atmosfär där många kan umgås. Kök och dusch/ WC är både stambytt och relativt nyrenoverat i en tidlös stil. Separat dusch och WC. Praktiskt sovloft med utrymme för sovplats för 2 personer. Dessutom erbjuds gott om förvaring via förråd/ garderober.

Här bor du i en förening med god ekonomi med låg avgift, bastu och gemensamhetslokal. En kort promenad bort finns butiker, caféer och restauranger på bland annat populära Rörstrandsgatan samt motionsspår via exempelvis Karlbergsslott. Tunnelbanans gröna linje finner du utanför porten och flertalet innerstadsbussar finns ett stenkast bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration