Sök Meny
Såld

Stockholm - Birkastan / Vasastan / Torsgatan 51

Fin sekelskiftesetta på eftertraktad adress!

Med eftertraktat läge i Vastastan/Birkastan ligger denna ytterst välplanerade och ljusa sekelskiftesetta om 37 kvm! Bostaden präglas av tidstypiska detaljer såsom väl tilltagen takhöjd (ca. 3,5 m), stuckaturer samt vackra fönster- och dörrpartier. Utsikt mot vacker innergård samt begränsad insyn från gården. Denna bostad har genomgående vitmålade väggar samt mörk parkett, vilket ger en ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en härlig social atmosfär där många kan umgås. Kök och dusch/ WC är både stambytt och relativt nyrenoverat i en tidlös stil. Separat dusch och WC. Praktiskt sovloft med utrymme för sovplats för 2 personer. Dessutom erbjuds gott om förvaring via förråd/ garderober. Här bor du i en förening med god ekonomi med låg avgift, bastu och gemensamhetslokal. En kort promenad bort finns butiker, caféer och restauranger på bland annat populära Rörstrandsgatan samt motionsspår via exempelvis Karlbergsslott. Tunnelbanans gröna linje finner du utanför porten och flertalet innerstadsbussar finns ett stenkast bort. Välkommen på visning!

Stockholm / Birkastan / Vasastan
Torsgatan 51
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 37 kvm
Avgift: 1 256 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 0,5 (mot gården)
Såld: 2017-01-16
Nicole Pihl Assistent
Nicole Pihl
Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Assistent
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Torsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.