Torsgatan 54 / Vasastan/Birkastan / Stockholm

Sekelskiftesdröm om 109 kvm i hjärtat av Vasastan!

Slutpris
8 100 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
4 236 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2017-12-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS! Med ett perfekt läge invid Birkastan/Sankt Eriksplan finner ni denna ytterst välplanerade samt smakfullt renoverade lägenhet om 109 kvm. Den fina fastigheten uppfördes 1919 och bostaden har flertalet bevarade originaldetaljer som vackra trägolv och fiskbensparkett, öppen spis, stora fönster med djupa nischer, snickerier och stuckaturer som samverkar med de moderna ytskikten i hela lägenheten. Planlösningen är väldisponerad med en välkomnande hall med gott om inbyggd förvaring. Vidare in i lägenheten finner ni två rymliga rum i fil, ett med vackert burspråk och öppenspis. Kvänumköket är en dröm i sig med känsla av franskt lantkök. Rofyllt sovrum mot Falugatan samt ett luxuöst badrum.
Till lägenheten hör även tre källarförråd samt ett stort vindsförråd.

Här bor ni i hjärtat av Vasastan med ett stort utbud av restauranger, caféer och barer runt knuten. Utanför porten går flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan samt nyöppnade citybanan bara någon minut bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration