Tulegatan 28

Tulegatan 28

Slutpris

4 500 000 kr


Vasastan— Stockholm

Tulegatan 28


Slutpris
4 500 000 kr

Vasastan— Stockholm

Underbar sekelskiftes 2:a med mysig uteplats!

Fantastisk sekelskiftesdröm med uteplats och vackra tidstypiska detaljer såsom originalgolv av furu, fina stuckaturer, djupa fönsternischer, takrosetter samt en generös takhöjd om cirka 3,05 meter som ger en härlig rymd. Här bor ni med påtaglig radhuskänsla blandat med charmen av ett välplanerat boende byggt 1906.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och vy mot lägenhetens alla delar. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av originalgolv av massivt furu. Från hallen når ni till lägenhetens alla rum.

Stilrent och renoverat kök med gott om förvaring och plats för matbord. Framtagen tegelvägg invid fönsterpartiet som bjuder in ljus. Fullgod och modern maskinell utrustning, bland annat diskmaskin och en exklusiv spis från italienska ILVE.

Ni leds vidare in till det mysiga sovrummet genom en vacker och tidstypisk speglad dörr. Sovrummet pryds av det vackra originalgolvet, högt i tak och stort fönsterparti mot den lugna och ostörda innergården. Gott om förvaring via garderobsvägg i fullhöjd och plats för dubbelsäng.

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum där ni genast slås av den härliga takhöjden. Det vackra originalgolvet undgår ingen och leder er vidare via pardörrar ut till den underbara uteplatsen. Uteplatsen blir som en förlängning av vardagsrummet och erbjuder en unik atmosfär att avnjuta grillkvällar och trevliga stunder på. Nuvarande innehavare odlar allt från jordgubbar och mynta till rosmarin och timjan och kan därmed leva lantisliv mitt i stan. I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt förråd, som med fördel går att bygga om till en del av ett större badrum om så önskas. Mer info kring vad som gäller gällande uteplatsen går att hitta bland informationen om huset och föreningen.

Helkaklat duschrum med svart klinkergolv samt vitt kakel på väggarna. Tidlöst renoverat med smakfulla materialval och en trevlig duschkabin med takdusch.

Välskött och stabil Brf med sansad lånebild och med de större renoveringarna bakom sig. Två stora förråd hör till lägenheten och tvättstugan är belägen endast en halvtrappa ned.

I närområdet finns det gott om trevliga restauranger och caféer som bland annat populära Svartengrens, finkrogen Farang med avsmakningsmeny, Sibiriens soppkök och Café Sirap med fantastiska amerikanska pannkakor. För den som gillar hamburgare finns både Flippin Burgers och Gnarly Burger inom några minuters promenad bort. Livets pizza från Meno Male finns på samma gata. Både Coop och ICA finns inom 5 minuter från lägenheten.

En kortare promenad från bostaden tar dig till Stureplan, Odenplan och promenadstråken i Lill-Jansskogen och Hagaparken.
I närheten finns en av Stockholms största innerstadsparkerparker - Vandislunden, där det även finns badmöjligheter under sommaren.
Här bor du med närhet till butiker och mataffärer. KTH, Handelshögskolan och Universitetet finns i närheten.

Goda kommunikationer med närmsta tunnelbanestation Tekniska högskolan på bara några minuters gångavstånd från bostaden. I området finns även Roslagsbanan och flertalet bussar från Odengatan.


Boarea
47.5 kvm
Avgift
2 006 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
EP (Hiss finns)
Såld
2019-04-04

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Tulegatan såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tulegatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.