Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan / Upplandsgatan 85B, ö.g.

Utmärkt 1,5:a i mysigt gårdshus mitt i Vasastan!

Varmt välkommen till en charmig 1,5:a i ett vackert sekelskifteshus på eftertraktad adress i Vasastan! Här bor du ostört på 32 välplanerade kvm med bevarade originaldetaljer så som tilltagen takhöjd, stora fönster och snyggt furugolv. Planlösningen disponeras av en välkomnande entré och vidare ett rymligt allrum med sovalkov och ett trevligt kök med matplats samt ett fräscht och helkaklat duschrum. Utanför lägenheten finns föreningens grönskande innergård med grill och större matgrupp.

Här bor du på ett suveränt läge i populära och mysiga kvarter med stort utbud om restauranger, barer och caféer. Nära också till Hagaparken med härliga promenadstråk längs med Brunnsviken. Mycket goda kommunikationer med buss nr 2 som går precis utanför porten och Odenplans tunnelbana och nyöppnade pendeltåg på bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan
Upplandsgatan 85B, ö.g.
Slutpris: 3 290 000 kr
Boarea: 32 kvm
Avgift: 1 737 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 0 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Upplandsgatan