Valhallavägen 14, 3tr / Vasastan - Östermalm / Stockholm

Slutpris
8 300 000 kr
Referensnummer
103 624
Boarea
120 kvm
Avgift
5 546 kr/mån
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen 14, 3tr såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt och högklassigt boende i etage med både balkong och altan i soligt sydvästläge! Lägenheten totalrenoverades 2011-2012 i smakfull, påkostad och tidlös stil där alla detaljer och åtgärder är väl genomtänkta.
Fastigheten bebyggdes 1903 och det märks på den gedigna takhöjden, bevarad stuckatur, framtagna takbjälkar samt större fönsterpartier.

Modernt kök från Noblessa med all tänkbar utrustning och förvaring bakom högblanka skåpluckor i vitt. En stor köksö som ger en härlig social känsla mellan kök och matplatsen som rymmer 10-12 personer. Härifrån når ni ut till en balkong som vetter mot innergården och ger soltimmar från tidig eftermiddag till kväll. Golvvärme i hela lägenheten för maximal komfort.

Två stora rum som idag disponeras som sovrum (ca. 20 resp. 26 kvm) men som kan användas som sällskapsrum om så önskas. Badrummet är något utöver det vanliga med allt man kan önska - badkar klätt i mosaik, dusch med glasdörrar, dubbelhandfat och mycket mer. Detta bör ni uppleva på plats. Förutom badrummet på övervåningen så finns det både duschrum och gäst-WC på nedervåningen.

Till lägenheten hör en garageplats som kan övertas till en kostnad av 1600 kr/ mån. Stabil förening med låg skuldsättning och med de stora renoveringarna bakom sig. Lägenheten bör upplevas på plats, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.