Valhallavägen 14, 3tr

Valhallavägen 14, 3tr

Slutpris

8 300 000 kr


Vasastan - Östermalm— Stockholm

Valhallavägen 14, 3tr


Slutpris
8 300 000 kr

Vasastan - Östermalm— Stockholm

Ett unikt och högklassigt boende i etage med både balkong och altan i soligt sydvästläge! Lägenheten totalrenoverades 2011-2012 i smakfull, påkostad och tidlös stil där alla detaljer och åtgärder är väl genomtänkta.
Fastigheten bebyggdes 1903 och det märks på den gedigna takhöjden, bevarad stuckatur, framtagna takbjälkar samt större fönsterpartier.

Modernt kök från Noblessa med all tänkbar utrustning och förvaring bakom högblanka skåpluckor i vitt. En stor köksö som ger en härlig social känsla mellan kök och matplatsen som rymmer 10-12 personer. Härifrån når ni ut till en balkong som vetter mot innergården och ger soltimmar från tidig eftermiddag till kväll. Golvvärme i hela lägenheten för maximal komfort.

Två stora rum som idag disponeras som sovrum (ca. 20 resp. 26 kvm) men som kan användas som sällskapsrum om så önskas. Badrummet är något utöver det vanliga med allt man kan önska - badkar klätt i mosaik, dusch med glasdörrar, dubbelhandfat och mycket mer. Detta bör ni uppleva på plats. Förutom badrummet på övervåningen så finns det både duschrum och gäst-WC på nedervåningen.

Till lägenheten hör en garageplats som kan övertas till en kostnad av 1600 kr/ mån. Stabil förening med låg skuldsättning och med de stora renoveringarna bakom sig. Lägenheten bör upplevas på plats, välkomna på visning!


Referensnummer
103 624
Boarea
120 kvm
Avgift
5 546 kr/mån
Såld
2014-08-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Valhallavägen 14, 3tr såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.