Valhallavägen 16, Entréplan + 1 tr (Etage) / Östermalm / Vasatan / Stockholm

Unik & arkitektritad 3:a i etage, öppen planlösning, dubbla badrum & föreningsgarage för 1000kr/mån!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 390 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan + 1 (Etage) (Hiss finns)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm / Vasatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS! Här finner ni en unik 3a i etage som är gjord för dig med högt ställda krav på såväl funktion som design. I klassisk fastighet från 60-talet producerades denna lägenhet 2009 då Tham & Videgård Arkitekter ville skapa något unikt. Här har du en ovanligt trevlig rumsdisponering med stort kök från Marbodal & vardagsrum i öppen social planlösning. Stora fönster i två olika väderstreck ger dig optimalt ljusinsläpp och ett rymligt vackert hem! Dubbla badrum, helt nytt golv i kök & vardagsrum, dubbla walk-in closets och garageplats i huset för endast 1000 kr/mån är några av många saker värda att nämna. Skicket är genomgående gott med sobra och ljusa materialval. Egen ingång och två våningsplan ger en unik villakänsla.

Området är mycket trevligt! Här möter Östermalm Vasastan vilket ger er tillgång till ett stort utbud av service. Här bor du intill Sibiriens puls och den grönskande Vanadislunden. Några minuter bort finner du Hagaparken som erbjuder rekreation, motionsslingor samt flertalet båtklubbar. I kvarteret finns många populära restauranger och fik. För att nämna några ligger populära restaurangen Best of India och Svartengrens inte mer än ett par hundra meter från porten. Går du några steg till konkurrerar Café Nero och Non solo bar om vem som har bäst kaffe och godast mat. Kommunikationerna är mycket goda med Tunnelbanans röda och gröna linje inom kort promenad samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar Odengatan.

Välkomna till ett fantastiskt hem i trivsamma kvarter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration