Valhallavägen 16, Entréplan + 1 tr (Etage)

Valhallavägen 16, Entréplan + 1 tr (Etage)

Slutpris

5 100 000 kr


Östermalm / Vasatan— Stockholm

Valhallavägen 16, Entréplan + 1 tr (Etage)


Slutpris
5 100 000 kr

Östermalm / Vasatan— Stockholm

Unik & arkitektritad 3:a i etage, öppen planlösning, dubbla badrum & föreningsgarage för 1000kr/mån!

ACCEPTERAT PRIS! Här finner ni en unik 3a i etage som är gjord för dig med högt ställda krav på såväl funktion som design. I klassisk fastighet från 60-talet producerades denna lägenhet 2009 då Tham & Videgård Arkitekter ville skapa något unikt. Här har du en ovanligt trevlig rumsdisponering med stort kök från Marbodal & vardagsrum i öppen social planlösning. Stora fönster i två olika väderstreck ger dig optimalt ljusinsläpp och ett rymligt vackert hem! Dubbla badrum, helt nytt golv i kök & vardagsrum, dubbla walk-in closets och garageplats i huset för endast 1000 kr/mån är några av många saker värda att nämna. Skicket är genomgående gott med sobra och ljusa materialval. Egen ingång och två våningsplan ger en unik villakänsla.

Området är mycket trevligt! Här möter Östermalm Vasastan vilket ger er tillgång till ett stort utbud av service. Här bor du intill Sibiriens puls och den grönskande Vanadislunden. Några minuter bort finner du Hagaparken som erbjuder rekreation, motionsslingor samt flertalet båtklubbar. I kvarteret finns många populära restauranger och fik. För att nämna några ligger populära restaurangen Best of India och Svartengrens inte mer än ett par hundra meter från porten. Går du några steg till konkurrerar Café Nero och Non solo bar om vem som har bäst kaffe och godast mat. Kommunikationerna är mycket goda med Tunnelbanans röda och gröna linje inom kort promenad samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar Odengatan.

Välkomna till ett fantastiskt hem i trivsamma kvarter!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 390 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan + 1 (Etage) (Hiss finns)
Såld
2019-11-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.