Vanadisvägen 44, 4tr

Vanadisvägen 44, 4tr

Slutpris

5 460 000 kr


Vasastan— Stockholm

Vanadisvägen 44, 4tr


Slutpris
5 460 000 kr

Vasastan— Stockholm

Elegant och välplanerad 2:a med balkong i vacker 20-talsfastighet!

Elegant och välplanerad 2:a i öppen planlösning! Bostaden är luftig och ljus med fina egenskaper som balkong, fiskbensparkett samt genomgående smakfulla materialval. Vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats för flertalet gäster. Synnerligen sobert kök med utmärkt förvaring och arbetsyta samt all maskinell utrustning man kan önska. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med falldusch och tvättpelare. Föreningen är stabil och har god ekonomi. Här är ett hem för finsmakaren!

Här bor du med stadspulsen på behagligt avstånd men med mat- och delikatessbutiker, en mångfald restauranger samt caféer bokstavligen runt knuten. Hagaparken är det givna stråket för avkopplande helgpromenader. Mycket goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg med Odenplans station snett över gatan samt bussar. Till Arlanda tar du dig smidigt antingen med pendeltåget eller med flygbussarna som går längs med S:t Eriksgatan.

Välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 398 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.