Värtavägen 59 / Gärdet / Stockholm

Yteffektiv etta på populära Gärdet!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 331 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värtavägen såldes av oss 2018-01-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Värtavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till en välplanerad etta med yteffektiva 24 kvm! Lägenheten är i genomgående gott skick med vita väggar och parkettgolv. Planlösningen består av ett allrum med stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp till hela lägenheten. Allrummet har plats för både soffa, säng och förvaring. Praktiskt kök med arbetsyta och förvaring i skåp. Välkomnande hall med utrymme för ytterkläder och förvaring. Till sist ett fräscht badrum med öppningsbart fönster.

Här bor du i en stabil förening som består av 58 bostadsrättslägenheter. Gott om restauranger i närheten såsom populära Phil´s Burger, Klang i Fältöversten samt en sushirestaurang i samma hus. Området erbjuder närhet till Gärdet med utegym, bad och trevliga promenader på Djurgården. Bra kommunikationer med Gärdets tunnelbana i direkt närhet. Härifrån går den röda linjen samt buss nr 1.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration