Västmannagatan 37B, 4 tr

Västmannagatan 37B, 4 tr

Slutpris

7 500 000 kr


Vasastan— Stockholm

Västmannagatan 37B, 4 tr


Slutpris
7 500 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftestrea (möjlig fyra!) med balkong mitt i Vasastan!

Varmt välkomna till en väldisponerad trea högst upp i huset på bästa läge mitt i Vasastan! Representativ fastighet byggd 1880 där lägenheten karaktäriseras av många sekelskiftesdetaljer som t.ex. fiskbensparkett, furutiljor, höga golvsocklar, speglade dörrar och takrosetter. Stora fina fönster bjuder på ett generöst ljusinsläpp och balkongen har ett högt och fritt läge över innergården. Planlösningen disponeras enligt följande; välkomnande entré med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Stort vardagsrum med hörnläge och matsal med härlig rymd och plats för ordentligt matsalsmöblemang. Samla vänner och familj och njut av varandras sällskap över en lång middag. Detta rum kan med enkelhet byggas om till två sovrum och på sätt blir lägenheten en bra fyra. Stilrent och modernt inrett kök med hög maskinell standard och utgång till balkongen. Mysigt sovrum och mycket fräscht badrum med golvvärme. Lägenheten är belägen i Vasastan, i lugna kvarter men samtidigt med centralt läge och citypuls bara en kort promenad bort och njut av grönskan, vattnet och lugnet i Vasaparken. Kommunikationerna är utmärka med både bussar, tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan. Är du hungrig så finns många alternativ då utbudet av restauranger, caféer och barer är stort.

Lägenheten tillhör ett bostadsaktiebolag vilket innebär att ni som köpare blir ägare till en aktieserie med tillhörande lägenhet. Aktiebolaget fungerar juridiskt och skattemässigt som en äkta bostadsrättsförening och andelen är belåningsbar hos banker. För mer information, ta kontakt med ansvarig mäklare.

Välkomna på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 154 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.