Västmannagatan 85 C, 4 tr

Västmannagatan 85 C, 4 tr

Slutpris

6 900 000 kr


Vasastan— Stockholm

Västmannagatan 85 C, 4 tr


Slutpris
6 900 000 kr

Vasastan— Stockholm

Perfekt planerad vindsvåning med underbar terrass i sydvästläge!

Varmt välkommen till denna perfekt planerade vindsvåning om tre rum och kök med terrass i sydvästläge. Högt läge med vy över takåsarna men samtidigt i lugnt gårdshus utan insyn och fri sikt från terrass. Ljus och trivsam 3:a om 58+17 kvm som har öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Bostaden har två rogivande sovrum och ett fullt utrustat badrum med både dusch och badkar. Det stora sovrummet har ett platsbyggd garderobssystem som ger goda förvaringsmöjligheter. Det trådlösa ljussystemet från Sonos gör det möjligt att spela musik i kök, vardagsrum och i badrummet. Det finns även golvvärme i hela lägenheten som kan regleras per rum.

Här bor du centralt i Vasastan med direkt närhet till restauranger butiker samt närhet till kommunikationer. Med bekvämt promenadavstånd kommer du till Vasaparken.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
58/17 kvm
Avgift
2 459 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (hiss till våning 3) (Hiss finns)
Såld
2019-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.