Vindragarvägen 4, 3 tr / Södermalm / Reimersholme / Stockholm

Ljus, charmig och välplanerad tvåa med balkong & förmiddagssol. Toppläge på populära Reimersholme!

Slutpris
3 595 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 466 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vindragarvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vindragarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Reimersholme är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

- ACCEPTERAT PRIS 3.595.000 kr - Väldisponerad, ljus tvåa med solig balkong i högt, insynsfritt östläge. Optimal planlösning med välplanerade kvadratmeter. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats invid tre stora fönster och generöst ljusinsläpp. Separat sovrum med utgång till fin balkong med förmiddagssol. Stilrent, fullt utrustat kök med diskmaskin, bra arbetsytor och förvaring. Fräscht, stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv.

Välskött förening med mycket god ekonomi som äger marken. Låg belåningsgrad om enbart 2.591 kr/kvm. Föreningen har dessutom gjort flera större renoveringar såsom stambyte & elstigare 2001. Gott om gemensamma faciliteter såsom tre tvättstugor, cykelrum, pingisrum, gym, övernattningslägenhet samt egen roddbåt!

Populärt toppläge på idylliska Reimersholme. Direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms Innerstad. Kort promenad till Hornstulls nya galleria med dess utbud, restauranger och tunnelbaneanslutning. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar och cykelavstånd till allt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.