Virkesvägen 9C

Virkesvägen 9C

Slutpris

5 100 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Virkesvägen 9C


Slutpris
5 100 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Stor 2,5:a med lummig uteplats mot innergård!

Denna fina lägenhet erbjuder gott om utrymme för bekväm boendemiljö. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig känsla. Den härliga uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och rekreation under soliga dagar och varma sommarkvällar. Lägenheten har ett separat sovrum som rymmer en stor säng och rymlig klädkammare för förvaring, här går sovrummet/klädkammaren att dela upp till två sovrum för den som har behovet. Köket är modernt utrustat med en bänkskiva i fin marmor som ger gott om arbetsyta för matlagning och förberedelser. Det finns också en rymlig hall med utrymme för förvaring. Lägenheten är belägen mot en lugn och grön innergård, perfekt för dig som uppskattar naturen och vill ha en avkopplande tillvaro. Samtidigt är det bara en kort promenad till närmsta affärer, restauranger och kommunikationer. Sammantaget är detta en fantastisk lägenhet som erbjuder bekvämt boende med gott om utrymme och en härlig uteplats. Ta tillfället i akt och boka en visning idag!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
3 635 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-05-15

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Virkesvägen såldes av oss 2023-05-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Virkesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.