Vitalisvägen 13, 3tr

Vitalisvägen 13, 3tr

Slutpris

4 595 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Vitalisvägen 13, 3tr


Slutpris
4 595 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Hjärtligt välkommen till ett boende i trivsamma Fredhäll där Fredhällsparken med plaskdamm för barnen och badklippor ligger runt hörnet. Lägenheten på 75 kvadratmeter är belägen högst upp i huset. Denna 4:a i gavelläge erbjuder, förutom en generös takhöjd på 2,7 meter, rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett välutrustat kök. Lägenheten håller hög klass med hög nivå på finish och detaljer. Belägen i välskött fastighet med synnerligen välmående förening där avgiften inkluderar kabel-tv samt bostadsrättstilläggsförsäkring samt internet inom en snar framtid. I föreningen finns tillgång till en rad bekvämligheter så som övernattningslägenhet, festlokal, stort vindsförråd, flera tvättstugor, grillplatser, gym och fotolabb. Läget erbjuder närhet till både buss och tunnelbana. I området finns gott om caféer, lekparker och lokala livsmedelsbutiker, alternativt tar man sig till Ica Maxi Lindhagen för storhandling. För den sportige finns gratis tennisbana samt trevlig liten park precis utanför huset.


Referensnummer
176 586
Boarea
75 kvm
Avgift
3 690 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vitalisvägen 13, 3tr såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.