Sök Meny
Såld

Stockholm / Warfvinges Väg 18, 13 tr

Perfekt planerad fyra högt upp i huset med milsvid utsikt och stor balkong!

Välkomna till denna perfekt planerade fyra högt upp i huset med milsvid utsikt i tre vädersträck och stor balkong utan insyn! Från den rymliga balkongen kan du njuta av utsikten över Ulvsundasjön! Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning och stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Köket från HTH är modernt med vitvaror från Siemens samt svart granitskiva. Vidare finns två bra sovrum samt ett väl tilltaget Master Bedroom med utgång till balkongen. Två badrum varav en gäst wc samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten håller hög standard på såväl ytskikt som maskinell utrustning. Tillgång till lediga garageplatser i huset!
Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm
Warfvinges Väg 18, 13 tr
Slutpris: 7 300 000 kr
Boarea: 88 kvm
Avgift: 4 981 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 4 rum
Våning: 13
Såld: 2017-08-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Warfvinges Väg