Warfvinges Väg 18, 3tr / Kungsholmen/Hornsberg / Stockholm

Perfekt planerad 3:a med stor balkong och ledig garageplats!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
78,5 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Warfvinges Väg såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Warfvinges Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna perfekt planerade trea med stor balkong och köfritt garage. Bostaden har genomgående ljusa materialval och planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober. Vardagsrum och kök har öppen och social planlösning med stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Modernt kök från HTH med vitvaror från Siemens samt arbetsbänk i svart granit. Stilrent badrum med falldusch och både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten håller hög standard vad gäller såväl ytskikt som maskinell utrustning. Tillgång till ledig garageplats i huset!

Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration