Warfvinges Väg 18

Warfvinges Väg 18

Slutpris

7 500 000 kr


Stadshagen— Stockholm

Warfvinges Väg 18


Slutpris
7 500 000 kr

Stadshagen— Stockholm

Ljus och välplanerad 4:a högt upp i huset med milsvid utsikt över mälaren

Välkommen till denna fantastiska fyra, med högt läge. Denna fyran är unik i sitt slag då den ligger högst upp i huset av alla fyror. Du slås av den magnifika utsikten över Ulvsundasjön från den väl tilltagna balkongen. Lägenheten har det perfekta läget med sydvästlig riktning. Bostaden är helt insynsskyddad.
Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval. Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall som har goda förvaringsmöjligheter.
Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning och du nås av det fantastiska ljusinsläppet som kommer från de stora fönstren i vardagsrummet.
Köket är smakfullt inrett med vita fronter och svart granitskiva. Utrustningen i köket är av moderna vitvaror från Siemens.
Master Bedroom är väl tilltaget och det finns gott om plats med både säng och nattduksbord, det finns även en stor garderob. Via master Bedroom når du den magnifika balkongen. De två andra sovrummen är bra planerade för barnrum såväl som arbetsrum. Det finns ett större badrum som är helkaklat med både badkar och tvättmaskin och torktumlare. Över tvättstationen har du en bra arbetsbänk.

I denna lägenhet bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. Du når Hornsberg efter en kort promenad. Där det finns härliga promenadstråk och restauranger med fantastisk mat. Detta området är otroligt uppskattat och har en härlig atmosfär. I Lindhagens galleria finns en stor matbutik, gym och apotek, samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.


Boarea
88 kvm
Avgift
4 981 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
13 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.