Wargentinsgatan 4, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Yteffektiv lägenhet med bästa läge på Kungsholmen!

Slutpris
2 825 000 kr
Boarea
20 kvm
Avgift
1 508 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wargentinsgatan såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wargentinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet med bästa läge på Kungsholmen! Bostaden erbjuder ett trevligt allrum med plats för både sovdel och matplats samt 3 meter i takhöjd! Fina detaljer som höga golvsocklar, stort fönster med djupa nischer och trätiljor på golvet. Trygg bostadsförening som har bastu för dess medlemmar.
Lägenheten är centralt belägen på en lugn gata och du når Stockholms central på under 10 minuters promenad. Ett par kvarter bort ligger Rådhusets tunnelbana som tar er till Stockholms alla hörn inom några minuter! I området finns mängder av trevliga restauranger med bland annat populära Lokal Izakaya och Kitchen & Table ett stenkast bort. Bättre läge på Kungsholmen är svårt att hitta!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration