Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Wargentinsgatan 4, 3 tr

Yteffektiv lägenhet med bästa läge på Kungsholmen!

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet med bästa läge på Kungsholmen! Bostaden erbjuder ett trevligt allrum med plats för både sovdel och matplats samt 3 meter i takhöjd! Fina detaljer som höga golvsocklar, stort fönster med djupa nischer och trätiljor på golvet. Trygg bostadsförening som har bastu för dess medlemmar.
Lägenheten är centralt belägen på en lugn gata och du når Stockholms central på under 10 minuters promenad. Ett par kvarter bort ligger Rådhusets tunnelbana som tar er till Stockholms alla hörn inom några minuter! I området finns mängder av trevliga restauranger med bland annat populära Lokal Izakaya och Kitchen & Table ett stenkast bort. Bättre läge på Kungsholmen är svårt att hitta!

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Wargentinsgatan 4, 3 tr
Slutpris: 2 825 000 kr
Boarea: 20 kvm
Avgift: 1 508 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Wargentinsgatan