Wargentinsgatan 6, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Perfekt 5:a högst upp med balkong, fönster i två väderstreck & öppen spis!

Boarea
109 kvm
Avgift
3 966 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wargentinsgatan såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wargentinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en vacker lägenhet högst upp i huset med magnifik utsikt! Luftigt vardagsrum med öppen spis, öppen planlösning med köket och fyra fönster i fil som släpper in generöst med ljus till hela rummet. Fyra bra och rymliga sovrum varav ett har utgång till balkongen. Snyggt badrum med badkar och tvättmaskin/torktumlare samt en gäst-wc. Lägenheten har genomgående smakfulla materialval och vackra golv. Högt och ljust läge med fönster i två väderstreck, perfekt lägenhet för den stora familjen!

Här bor du mitt på Kungsholmen i en vacker sekelskiftesfastighet som byggdes 1890, alldeles intill Rådhuset. Fastigheten har ett optimalt läge på Kungsholmen med närhet till både Kungsholmstorg, Kungsholms strand och Stockholms city. Mer centralt kan du inte bo!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration