Wargentinsgatan 6, 5 tr

Wargentinsgatan 6, 5 tr


Kungsholmen— Stockholm

Wargentinsgatan 6, 5 tr



Kungsholmen— Stockholm

Perfekt 5:a högst upp med balkong, fönster i två väderstreck & öppen spis!

Här erbjuds en vacker lägenhet högst upp i huset med magnifik utsikt! Luftigt vardagsrum med öppen spis, öppen planlösning med köket och fyra fönster i fil som släpper in generöst med ljus till hela rummet. Fyra bra och rymliga sovrum varav ett har utgång till balkongen. Snyggt badrum med badkar och tvättmaskin/torktumlare samt en gäst-wc. Lägenheten har genomgående smakfulla materialval och vackra golv. Högt och ljust läge med fönster i två väderstreck, perfekt lägenhet för den stora familjen!

Här bor du mitt på Kungsholmen i en vacker sekelskiftesfastighet som byggdes 1890, alldeles intill Rådhuset. Fastigheten har ett optimalt läge på Kungsholmen med närhet till både Kungsholmstorg, Kungsholms strand och Stockholms city. Mer centralt kan du inte bo!

Välkomna på visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
3 966 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.