Wennerbergsgatan 2, 5 tr / Marieberg / Stockholm

Välplanerad med balkong högt upp i huset

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 571 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wennerbergsgatan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wennerbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa lägenhet belägen i gröna mysiga Marieberg. Här bor du högt upp i huset med balkong i charmig fastighet från 40-talet. Lägenheten bjuder på smart planlösning, fint skick och vackra bevarade originaldetaljer. Här finns ett sovrum, ett stort vardagsrum med en alkov som kan användas som extra sovalkov eller hemmakontor. Fint arbetskök med fönster som ger ljusinsläpp. Vackra trägolv, ljusa stilrena ytskikt och bevarade originaldetaljer.

I föreningen har nyligen lokalen byggts om till lägenheter och sålts av vilket gett möjlighet för extra amorteringar av föreningens lån.

I Marieberg bor du med närhet till badklippor och natur. Utmärkta kommunikationer med många innerstadsbussar strax utanför porten. Ett mysigt område med mataffär runt hörnet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.