Wollmar Yxkullsgatan 48 D / Södermalm - Högalid / Stockholm

Slutpris
3 415 000 kr
Boarea
38.5 kvm
Avgift
2 183 kr/mån
Driftkostnad
171 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wollmar Yxkullsgatan såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wollmar Yxkullsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SKULDFRI FÖRENING! Fint planerad 1,5:a med genuina trägolv och generös takhöjd ett stenkast från Mariatorget i vacker fastighet anno 1927. Lägenheten är högt belägen i fastigheten med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett trevligt kök med fönster mot innergården, möblerbar hall med loftsäng och ett vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Möjlig 2:a, se alternativ planlösning. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.