Wollmar Yxkullsgatan 40, 4 tr

Wollmar Yxkullsgatan 40, 4 tr

Slutpris

5 545 000 kr


Södermalm— Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 40, 4 tr


Slutpris
5 545 000 kr

Södermalm— Stockholm

Högst upp med balkong mot innergården i skuldfri förening! Möjlig trea!

Högst upp med balkong i skuldfri förening hittar du denna bostad där du har möjlighet att sätta din egen prägel! Här finner ni fina originaldetaljer som fiskbensparkett, serveringsskåp, speglade dörrar och fönster med spröjs. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla i original och gott om förvaring i inbyggd garderob. Hallen leder vidare till innerhallen där det finns plats för möblemang och som öppnar upp till resten av lägenheten. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från köket nås balkongen med kvällssol. Rofyllt sovrum som vetter mot innergården.

Här bor du med närhet till Mariatorget, Zinkensdamm och Tantolundens grönområden. I området finns flertalet trevliga caféer och restauranger. Dessutom har du nära till både butiker, gallerior och Södermalms puls med hela sitt stora utbud av barer, teatrar och inte minst sommarens alla uteserveringar. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanan från både Mariatorget och Zinkensdamm på mindre än 5 minuters gångavstånd, samt därtill bussar och pendeltåg.

Välkommen på visning!


Boarea
68.8 kvm
Avgift
2 811 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.