Zinkens Väg 59, 2tr

Zinkens Väg 59, 2tr

Slutpris

6 500 000 kr


Stockholm

Zinkens Väg 59, 2tr


Slutpris
6 500 000 kr

Stockholm

Hörnlägenhet med stor balkong i söderläge omgiven av grönska!

Varmt välkomna till en riktig drömlägenhet: i hörnläge med låg avgift och en stor balkong i söderläge omgiven av grönska!

Hallen är ljus och välkomnande med goda förvaringsmöjligheter via avhängning direkt vid entrén samt en generös walk-in-closet. Vardagsummet är socialt planerat med öppen planlösning till köket och gott om utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats och andra trivselmöblemang. Rummet har ett härligt ljusflöde ifrån stora fönsterpartier i två väderstreck och utanför så ser ni grönska och trevliga små kolonilotter. Ifrån vardagsrummet finner ni även utgången till balkongen i fritt söderläge med utsikt över kolonilotter, himmel och parkområdet utanför. Här finns utrymme för större utemöbler, lyktor och planteringar. Vildvin växer livligt längst fasaden och skapar ett drömskt helhetsintryck. Köket är fullutrustat och har goda arbetsytor samt bra förvaring. Trivsamt sovrum med utrymme för dubbelsäng, arbetsplats och annan trivselmöblemang. Stilrent och fräscht badrum med utrymme för tvättmaskin.

Brf Zinken är en äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi som äger marken. Här finns 10st lokaler, 287st bostadsrätter och 32st hyresrätter, dessa anses av föreningen vara en dold tillgång och säljs av allt eftersom vilket är en god ekonomisk tillgång. Föreningen får även in kapital ifrån sitt garage med 90st garageplatser, 50st parkeringsplatser och 6st mc-platser. Av dessa plats er har 10st tillgång till laddstolpe. Idag har Brf Zinken förmånliga avgifter och ingen avgiftshöjning är planerad.

Bostaden är belägen i lugna kvarter med absolut närhet både till natur och stadspuls. Grönskande Tantolunden med fina kolonilotter ligger rakt utanför fönstren och ett stenkast bort finner ni Årstavikens fina strandpromenad och badplats. Flertalet träningsanläggningar i området såsom Friskis & Svettis, World Class, Fitness24Seven och SATS. Närhet till flera förskolor, två inom ett par minuters gångavstånd. I området finns ett gediget utbud av butiker, mataffärer, restauranger, caféer och båtklubbar. Längs Hornstulls Strand finns den populära Hornstulls marknaden. Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer och tunnelbana Hornstull och Zinkensdamm (röd linje) inom kortare promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 736 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2021-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.