Skeppsvägen 19 / Stocksund / Danderyd

Renoveringschans i Stocksund

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
112/49 kvm
Driftkostnad
51 494 kr/år
Totalareal
337 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skeppsvägen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Stocksund samt även på Skeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stocksund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

DRÖMLÄGE FÖR RENOVERING

Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett synnerligen välbeläget gavelradhus i Stocksund. Huset ligger intill större allmänning med lekplats alldeles invid Stocksundet, Danderyd. Från trädgården, balkongerna och fönstren i södra gaveln ser ni över allmänningen med sjöutsikt och på infarten kan flera bilar parkeras.

Husets 112+49 kvm disponeras med tre sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, kök och två badrum (varav ett helt oinrett) plus en rymlig källare, inredningsbar med god förvaring. Huset är i genomgående renoveringsbehov. Gavelläget erbjuder också en lagom stor och lättskött trädgård.

På bekvämt gångavstånd finns T-bana, bussterminal och roslagsbanan vilket innebär kommunikationer utöver det vanliga. Med bil är du i innerstan på ca 10 minuter från detta citynära läge. Livsmedel, flera restauranger, skola och förskola samt fina promenadstråk efter vattnet ligger också alldeles i närheten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration