Logdansvägen 20

Logdansvägen 20

Slutpris

1 920 000 kr


Ör— Sundbyberg

Logdansvägen 20


Slutpris
1 920 000 kr

Ör— Sundbyberg

Stor 1:a på 50 kvm med nytt badrum

Välkommen till en stor 1:a med nyrenoverat badrum April 2020. Badrummet är helkaklat i vitt med grått uppvärmt klinkergolv. Här finns dusch, WC, handfat, spegel samt utrymme och förberett för tvättmaskin. Köket är rymligt med många skåp och plats finns för ett större matbord. Vardagsrum som är enkelt att möblera med fin utsikt över det lummiga område precis utanför. Sovalkoven rymmer en dubbelsäng och gardinskena i tak finns för att avskärma mot vardagsrummet.

Här bor du i en lugn och lummig parkmiljö i den gröna stadsdelen Ör i Sundbyberg. Är du den som söker dig till naturens grönska och harmoni har du hamnat rätt, en av bostadens främsta fördelar är närheten till natursköna grönområden. Du bor granne med Råstasjön och ett stenkast bort finner du Lötsjön och Golfängarna som erbjuder fina promenadstigar, motionsspår och möjligheter till fritidsaktiviteter. Även Ursviks motions- och friluftsområde ligger på bekvämt gångavstånd.

Närservicen hittar du i Hallonbergen, där finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, gym och bibliotek, och ett antal mindre butiker samt ett nyöppnat systembolag. Önskar du ett större utbud kan du på mindre än 20 minuter promenera till Mall of Scandinavia, ett shoppingcenter i världsklass! Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning så som SF-bio och mat från hela världen. Intill har du även Friends arena, Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor!

Du har närhet till bra kommunikationer som buss och tunnelbana och kan lätt ta dig till många delar av Stockholm. Med andra ord, här bor du med närhet till allt!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 530 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.