Behållare Behållare

Ör, Sundbyberg

Referensnummer
493 546
Boarea
51 kvm
Rum
1,5 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ör

Stora delar av Ör består av mindre skogspartier, och i mitten av stadsdelen ligger ett parkstråk som bland annat omfattar Malins park, som enligt Sundbybergs Grönplan betraktas som en kvarterspark.

Fördelar med området

Lugnt Orientering Butiksgata/köpcentrum Bussar Utegym Barnvänligt Parker/Grönområden Tunnelbana Tryggt Caféer Motionsspår

Kommunikationer

Från Ör är det promenadavstånd till både Hallonbergens och Näckrosens tunnelbanestation. Buss 506 mellan Hallonbergen och Karolinska sjukhuset samt buss 505 mellan Solna centrum och Ulriksdals station.

Sport och fritid

Intill Ör ligger Golfängarna med både Lötsjön och Råstasjön, ett stort grönområde med fina promenad, joggingstråk och utegym. I närheten finns även Ursviks motionsområde med eljusspår, utegym och mountainbike-banor. I närheten ligger även Igelbäckens naturreservat som ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Vattendraget är det enda i Stockholms län där fisken Grönlingen finns.

Närservice

På torget i Ör finns det en livsmedelsaffär. Några minuters promenad från Ör ligger Mall of Scandinavia och Hallonbergen centrum med tunnelbana, affärer, kaféer, restauranger, kulturcentrum, bibliotek, vårdcentral och folktandvård. Eller ta en promenad upp till Råsundavägen och utforska utbudet.

Evenemang och shopping

Några minuter bort med bil eller tunnelbana ligger Friends Arena samt Mall of Scandinavia.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren