Vegagatan 27

Vegagatan 27

Slutpris

2 920 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vegagatan 27


Slutpris
2 920 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

På attraktiv gata med balkong i bästa solläge!

- Möjlig 4:a!
- Låg avgift
- Stambytt fastighet
- Renoverat kök & stambytt badrum
- Källarförråd
- Hiss ned till garage och tvättstuga
- Garageplats 550 kr/mån
- Låg belånad BRF med 10 hyresrätter (dolt kapital)
- Föreningen äger marken

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med generösa tre rum och kök, som med enkla åtgärder kan omvandlas till en fyra rum och kök (se alternativ planlösning). Det här boendet har verkligen allt man kan önska sig! Bland de många höjdpunkterna finns en stor och solig inglasad balkong i sydvästläge, ett välrenoverat kök med högkvalitativa maskiner från välkända varumärken, ett stort, öppet och ljust vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus, väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsängar, samt ett stambytt badrum med tvättmaskin. Ytskikten i lägenheten är hållna i stilrena sobra färger, golvet pryds av vackert fiskbensmönstrad parkett och fönsterbänkarna är utförda i marmor, vilket ger en genomgående exklusiv känsla i hela bostaden.

Det här boendet erbjuder även närhet till grönområden, med ett lugnt läge mellan Sundbybergs Kyrka och Tornparken. Ni kommer att bo granne med vackra grönområden och ha gångavstånd till Lötsjön naturreservat och Golfängarna. Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast tre minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.

Det här boendet är perfekt för er som inte vill göra några kompromisser när det kommer till bekvämlighet och livsstil. Ni är varmt välkomna att upptäcka allt som denna bostad har att erbjuda!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 210 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-01-16

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2023-01-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vegagatan.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.