Bergdalen 9

Bergdalen 9

Slutpris

3 600 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Bergdalen 9


Slutpris
3 600 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Attraktivt seniorboende 55+ med underbar inglasad balkong i söderläge!

Trivsam 55+ boende om 2 rok med optimal planlösning som genomsyras av generösa ytor med all bekvämlighet ni kan önska er. Lättmöblerat och stort vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot föreningens lummiga innergård, stort kök med plats för rejält matbord, väl tilltaget och ljust sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stor klädkammare och en fantastisk inglasad balkong i söderläge! Golv i ekparkett, ljusa ytskikt och fönsterbänkar i marmorkomposit genomgående för bostaden.

En bostad för dig som inte vill kompromissa!

Seniorgården byggde husen i föreningen år 2008. Det är ett 55+ boende vilket innebär att minst en person av de som bor i lägenheten måste fyllt 55 år. I övrigt är det som en vanlig bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Om man önskar finns möjlighet till ett rikt och socialt umgänge med grannarna. Gården är en trevlig mötesplats och här finns bland annat utemöbler, pergola och boulebana. Bostaden ligger ett stenkast från naturområdet vid Råsta- och Lötsjön med någon minuts promenad till tunnelbana (Näckrosen) och bussar som tar dig in till Stockholm city. Runt hörnet finns även butiker, restauranger samt biografen i Filmstaden. För ett mer aktivt levande erbjuder området också närhet till tennishall, skidspår, gym, renoverad simhall samt minigolfbana.

Till bostaden hör ett externt förråd!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 176 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-06-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Bergdalen såldes av oss 2021-06-11. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Bergdalen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.